Velgørenhed

Vi støtter Familier med Kræftramte Børn

I TotalAdministration støtter vi Familier med Kræftramte Børn, som hjælper de mange familier, der er ramte af kræft. Der er brug for støtte til familierne, til forskning og til oplysning.

Familier med Kræftramte Børn er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under. 

De yder hver dag et rigtig godt stykke arbejde, hvor de blandt andet laver en række spændende aktiviteter for kræftramte børn og deres familier. Har du lyst til at støtte organisationen og give en hjælpende hånd, så klik ind på www.fmkb.dk og meld dig ind.

Ansøg om støtte hos TotalAdministration

I TotalAdministration støtter vi blandt andet velgørende formål. Vores støtte består i at tilbyde vores services, således at vi hjælper den pågældende organisation eller forening med det økonomisk administrative.

Sådan søger du

Ønsker du at søge om støtte hos os, skal du blot udfylde felterne nederst på siden. Her skal vi bruge dit navn, e-mailadresse, oplysninger om formålet med at søge støtten, hvad I kan tilbyde os, samt hvorfor vi lige netop skal vælge jer. Efter at du har udfyldt felterne og indsendt formularen, vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til vores hovedkontor. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

TotalAdministration ApS
Hobrovej 372
9200 Aalborg SV

Telefon: 69 145 245
E-mail: info@totaladministration.dk

Ansøg her