Professionel bogholder

Når du søger på fx bogholder og bogholderi Aalborg, Aarhus, Odense, Ballerup og København, eller statsautoriseret revisor og fx økonomisk rådgivning, så er TotalAdministration er fornuftigt valg. TotalAdministration er oplagt at vælge, når du står og mangler en professionel bogholder til din virksomhed.

Det kan være, at du har en mindre virksomhed. Du har måske ikke arbejde nok til at finansiere en dyr professionel bogholder. Måske føler du ikke, at du har plads i dit budget til at holde en fuldtidsbogholder travlt beskæftiget hele tiden. Du kan få en fornuftig ordning uden ubehagelige overraskelser med en professionel bogholder fra TotalAdministration.

TotalAdministration er oplagt at vælge

TotalAdministration kan forestå din bilagshåndtering for dig med fokus på debitor-, kreditor- og finansstyring. Hvad angår papirbilag, kan du scanne disse selv, eller lade TotalAdministration scanne dem for dig. Bankbilag kan TotalAdministration udtrække via revisoradgang til din virksomheds bankkonti og bogføre banken ud på henholdsvis debitorer og kreditorer efter åben post-princippet.

Når det gælder bogføring, holder TotalAdministration styr på, hvor meget du har til gode, og hvor meget du skylder. TotalAdministration holder også styr på, hvad din virksomheds værdi er værd med hensyn til fx varelager og inventar. Med TotalAdministrations debitorstyring håndterer vi dine kunder, der hver har sin konto i modsætning til traditionel bogføring. Alle kunder oprettes med kontaktoplysninger og kreditramme.

TotalAdministrations rykkerprocedure er først betalingspåmindelse, så udsendelse af første rykker og herefter udsendelse af skylderkendelse. Med TotalAdministrations kreditoradministration håndterer vi dine kreditorer, sikrer overblik over forfaldsdatoer samt holder dialogen med kreditorerne. Alle dine leverandører oprettes med kontaktoplysninger og betalingsbetingelser. Med lageradministration opretter og ájourholder TotalAdministration alle dine varer og tilbyder samtidig lagerstyring.

Med TotalAdministrations likviditetsstyring er vi bindeleddet mellem debitor og kreditor. Vi styrer likviditeten ud fra forfaldsdatoer på debitorer og kreditorer samt håndterer betalingsaftaler med kreditorer ved stram likviditet. TotalAdministration udarbejder også moms og angivelser med rettidig rapportering til offentlige instanser. TotalAdministration afholder oftest to møder – nemlig forretningsmøde og regnskabsmøde, hvor regnskabsmødet er en gennemgang af periodens regnskabstal. På forretningsmødet gennemgår TotalAdministration dit regnskab samt budgetopfølgning, strategi, målsætninger, konkrete tiltag m.m. Indenfor din lønadministration håndterer TotalAdministration alle processer, herunder lønudbetaling, timeregistrering, pension, skat, feriedage m.m.

For TotalAdministration er gennemsigtighed og tillid vigtigt. Vores kunder skal være trygge ved at overlade deres bogføring til TotalAdministration. Hos TotalAdministration er din bogføring i trygge og kyndige hænder. TotalAdministration giver dig og din virksomhed en proaktiv dialog, overskueligt rettidigt regnskab og professionel bogføring – blot for at nævne nogle eksempler. TotalAdministration er grundigt inde i bogføring, og hvad dertil hører.

Senest nyheder

Coronavirus og din virksomhed

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan være på forkant med coronakrisen, og hvilke tilskudsmuligheder i kan søge om?