Personaleadministration

Behøver du og din virksomhed professionel rådgivning og bistand til at håndtere din virksomheds personaleadministration? Det kan TotalAdministration også hjælpe dig med. Vi håndterer flere opgaver indenfor personaleadministration hos TotalAdministration for alle vores kunder i hele landet. Personale administration er blot en af de opgaver, som TotalAdministration kan bistå dig og din virksomhed med.  TotalAdministration servicerer mange forskellige kunder indenfor mange brancher såsom frisører, hyrevognmænd, mekanikere og håndværkere m.m.

TotalAdministrations kunder befinder sig i byer såsom Aalborg, Aarhus, Odense, København, Roskilde og mange andre byer i hele Danmark. Som revisionsfirma yder TotalAdministration både økonomisk rådgivning og økonomistyring, bogholderi, lønadministration, personale administration, likviditetsstyring m.m.

Vi håndterer flere opgaver indenfor personaleadministration

Nogle af TotalAdministrations kunder betragter TotalAdministration som en slags vikarbureau. Fordi vores kunder kan leje revisor, bogholder, lønmedarbejdere og andre medarbejdere til virksomheden. Det kan ske på interimvilkår, og de vikarer, som TotalAdministration leverer til kundernes virksomheder kan være deltids- og eller fuldtidsbeskæftiget i dage eller længere perioder. Det er afhængigt af vores kunders behov til deres virksomhed. TotalAdministration leverer fagkyndig regnskabsmæssig assistance til mindre og mellemstore virksomheder. TotalAdministration bistår vores kunder med rådgivning og bistand til administration, regnskab og personale. TotalAdministration tager udgangspunkt i vores kunders behov, og tilpasser ydelserne løbende i nøje samråd med vores kunder.

TotalAdministration kan tilbyde din virksomhed faste regnskabsmedarbejdere som vikarer. TotalAdministration kan også yde din virksomhed rådgivning om rekrutteringsopgaver og udvælgelse af personale. Det er mest praktisk og den billigste løsning, når du fra starten vælger rigtigt i din virksomheds udvælgelse af personale. Fejlagtige beslutninger har økonomiske konsekvenser. Oplæring af nye medarbejdere koster penge og medarbejderressourcer. Ansættelse af nye medarbejdere er en investering i fremtiden. TotalAdministration har specialiseret sig i stillinger og funktioner indenfor økonomi og regnskab.

Det er stillinger som eksempelvis bogholder, administrationschef, regnskabsassistent, controller, inkassomedarbejder og lignende. Indenfor også personale administration og udvælgelse af personale opererer vi hos TotalAdministration i hele landet.

Såfremt du ikke finder den ydelse, som din virksomhed erfterspørger hér på TotalAdministrations hjemmeside, så kontakt os. Som nævnt løser vi hos TotalAdministration forskelligartede opgaver for vores kunder i den foranderlige verden, som vi lever i. Tingene kan gå hurtigt i erhvervslivet, og TotalAdministration leverer personale og bistand med kort varsel. Det er ikke forgæves, når du søger rådgivning hos TotalAdministration. TotalAdministration tager alle vores kunder og deres opgaver seriøst og har kunden i fokus under hele forløbet hos os. TotalAdministration er en god tovholder med godt overblik over din virksomhed.

Senest nyheder

Coronavirus og din virksomhed

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan være på forkant med coronakrisen, og hvilke tilskudsmuligheder i kan søge om?