Vision, mission & strategi

Her kan du læse om TotalAdministrations vision, mission samt strategi og få indblik i, hvilke værdier og målsætninger TotalAdministration arbejder ud fra.

Vision

TotalAdministration skal være den foretrukne administrationsvirksomhed med fokus på professionel virksomhedsrådgivning.

Mission

TotalAdministration skal skabe rammerne for at den enkelte virksomhed på bedst mulig vis kan holde sig orienteret og beslutningsdygtig ved at skabe gode og solide forretningsgange. 

Strategi

Hos TotalAdministration vil vi opbygge en status som en uafhængig virksomhed, der kan tilbyde kunder og samarbejdspartnere de løsninger, som passer lige netop til deres behov, på et fornuftigt økonomisk grundlag. Vi vil nå vores målsætninger ved at betjene en bred vifte af kundegrupper og fastholde vores position som en innovativ administrativ virksomhed. Vi vil fortsat udvikle de ydelser og produkter, vi tilbyder vores kunder og samarbejdspartnere, og vi uddanner vores medarbejdere til at kunne imødekomme de behov og krav, som virksomheden bliver stillet overfor. Fokus hos TotalAdministration er altid på at kunne levere produkter og ydelser af den bedste kvalitet til både kunder og samarbejdspartnere.