Lønadministration

Kontakt TotalAdministration til din lønadministration – når det skal være let og korrekt. Hos TotalAdministration er vi ikke dyre i drift for din virksomhed. Du kan derfor roligt kontakte TotalAdministration, når du mangler en revisor, bogholder, lønmedarbejder m.m. Det kan godt svare sig, for så har du styr på det hele.

Det gælder også de forskellige lovmæssige krav og forpligtelser med hensyn til dokumentation m.m. TotalAdministration har både mindre, mellemstore og større virksomheder blandt vores kunder. Dette er med til at styrke vores forståelse af vores kundegrundlag. TotalAdministration ved, at virksomheder og virksomkulturer er forskellige. Det gør vores arbejde mere spændende. Det bidrager samtidig til, at TotalAdministration møder vores kunder på det niveau, hvorpå de befinder sig på et givet tidspunkt. Vi lever i en foranderlig verden. Det er vigtigt for TotalAdministration, at vi kan sætte os ind i vores kunders aktuelle situation. Det sætter vores kunder samtidig også stor pris på.

Kontakt TotalAdministration til din lønadministration

Din virksomheds penge er givet godt ud, når du overlader din lønadministration til TotalAdministrations kyndige medarbejdere. Det er ikke dyrt at få en professionel aftale med TotalAdministration, selvom vi hos TotalAdministration aldrig går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi leverer til vores kunder. Når det gælder lønadministration til vores kunder, tilbyder TotalAdministration lønoutsourcing til virksomheder uanset deres størrelse. Det gælder både de timelønnede samt funktionærer med og uden overenskomst. Du kan have fuld tillid til TotalAdministration, når du overlader os din virksomheds lønadministration. TotalAdministration behandler alle følsomme oplysninger fortroligt og overholder deadlines. Lønadministration uden problemer giver tilfredse medarbejdere. Tingene skal være i orden, og gældende lovgivning om fx indkomstskat skal overholdes. Kollektive overenskomster og din virksomheds personalepolitik skal ligeledes tilgodeses.  

TotalAdministration udfører din lønadministration elektronisk, så du undgår unødvendigt papirspild. Der er også styr på dine udgiftsbilag til rejseaktivitet. TotalAdministration har også speciale i professionel online timeregistrering, som kan blive skræddersyet til din virksomheds individuelle behov. Du kan derfor hurtigere overskue faktureringer, arbejdstid m.m.  

Hvis din virksomhed har medarbejdere ansat i flere lande i Norden, kan TotalAdministration udføre din lønadministration i alle de nordiske lande. Du kan få en fælles samlet rapportering med totalt overblik over løn i alle de fire nordiske lande. TotalAdministration kan også registrere ferie samt fravær for din virksomhed.

Kontakt gerne TotalAdministration og hør, hvad vi konkret kan tilbyde din virksomhed. Der er mange muligheder hos TotalAdministration.

Senest nyheder

Coronavirus og din virksomhed

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan være på forkant med coronakrisen, og hvilke tilskudsmuligheder i kan søge om?